Herning/Lind

36 rækkehus i den populære forstad til Herning, Lind. Disse rækkehuse ligger på Rind Plantagevej, som er ca. 2 km. fra byen Lind.

Disse rækkehuse ligger i skovens dybe stille ro - absolut enestående beliggenhed og hyggelig stemning med køer i baggrunden og rindende vand i åen, hvor der er mulighed for at fiske og nyde lyden af ro.

Få huse tilbage af første etape - og sidste etape står klar til udlejning pr. 1/11 eller efter aftale.

Vi glæder os til at se jer til Åbent hus - og er I forhindret er I meget velkommen til at ringe til os på tlf. 50913961 og lave en aftale om en privat fremvisning.

Rækkehusene ligger i meget smukke og absolut naturrige omgivelser med skov og å i baghaven. rækkehusene er helt ny bygget her i 2019 og de første lejere er begyndt at flytte ind. Husene har 3 forskellige størrelser, alt efter hvad du søger. De mindste er på 122 m2 - de mellem store på 134 m2 og de største er på 142 m2. De største rækkehuse har den kvalitet at de har 1 stort badeværelse og 1 gæstetoilet og derudover 4 soveværelser. Her er god plads til den store familie. Generelt er der rigtig god plads i alle husene og kvaliteten er helt i top.

I er meget velkommen til at sende en forespørgsel via formularen her på hjemmesiden eller ringe til os på tlf. 50913961