Rødgaard Ejendomme er en privatejet virksomhed, som udvikler og udlejer moderne og centralt beliggende lejligheder, rækkehuse og kontor- og retailejendomme. Det startede med et par få lejemål i 1970’erne, og i dag råder vi over 500 lejeboliger og erhvervslejemål på attraktive adresser i mange af de større jyske byer.
Selv har vi til huse i Silkeborg, hvor du som lejer altid er velkommen på vores kontor. Hos Rødgaard Ejendomme elsker vi det, vi laver – og vi tager det meget seriøst. Vi lever af glade og tilfredse lejere, og det er helt afgørende for os, at du føler dig tryg og godt behandlet igennem hele processen. Hos os kan du derfor regne med:

Vi er servicemindede

Vi sætter en stor ære i, at yde en god service og skabe en stærk og professionel relation til vore lejere.
Vi står altid klar til at løse de mulige udfordringer der kan være og har hurtig responstid på at give et svar retur, når vores lejere enten skriver eller ringer til os.
Vi har dygtige samarbejdspartnere, som ligeledes gør et godt stykke arbejde, for at skabe et sted hvor det er godt at bo til leje.

Vi er til at snakke med

Vi gør et nummer ud af at være nærværende, åbne og til at komme i kontakt med. Som lejer skal du kunne regne med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Det gælder ikke bare, når der skal skrives kontrakt, men i al den tid, du bor eller arbejder i et af vores lejemål. Tag kontakt til os her.

Vi er fagligt stærke

Vi er stolte af vores team af dedikerede og professionelle medarbejdere, som er rigtig dygtige til det, de laver. Vi kender ejendomsbranchen ud og ind og har mere end 45 års erfaring med at udvikle og administrere lejemål af en meget høj standard til både virksomheder og private.

Send besked